Politie zoekt getuigen schennispleging

maandag 10 augustus 2009

De politie is op zoek naar getuigen van een schennispleging. Vrijdagmorgen 7 augustus jl. is een 6-jarig meisje uit Assen geconfronteerd met een schennispleger.
Het meisje liep met haar hond over De Wouden toen een man op zijn fiets kwam aan rijden. De man reed op de fiets met zijn broek open waardoor zijn geslachtsdeel zichtbaar was. Ter hoogte van het meisje stopte hij even en fietste daarna weer verder. Het signalement van de man luid als volgt; een oudere blanke man met geschoren grijs haar en is tussen de 1.75-1.80 meter lang. De man droeg een lange lichtkleurige broek, een korte lichte jas en droeg een ronde bril op zijn hoofd. Hij fietste op een zwarte herenfiets met witte streepjes. De politie vraagt getuigen zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844 of bij het politiebureau in Assen. Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280. De voorlichter is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tot 13.00 uur.

bron: politie.nl | Categorie: zedenmisdrijf


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Anderen | 112 alarmeringen Anderen | Goedkoop Tanken in Anderen | Supermarkten in Anderen | Weerbericht Anderen