Overval videotheek opgelost

dinsdag 25 mei 2010

Met de aanhouding van een 44-jarige man zonder vast woonadres en een 28-jarige vrouw uit Assen heeft de politie de overval op een videotheek opgelost. Op vrijdagavond 12 maart kwam een man de videotheek aan de Mr. P.J. Troelstralaan binnen en bedreigde de eigenaresse met een vuurwapen. Bij de overval is een geldbedrag buitgemaakt en de dader wist te ontkomen.
De politie heeft een onderzoek opgestart, waarbij de beide genoemde verdachten in beeld kwamen. Informatie van getuigen is daarbij van groot belang geweest en heeft mede geleid tot herkenning van de twee. De man wordt verdacht van het daadwerkelijk plegen van de overval en de vrouw van medeplichtigheid. Beide verdachten, die nog vastzitten, zijn verhoord en het dossier gaat naar het Openbaar Ministerie voor verdere afhandeling. Bestemd voor de media Wilt u in contact komen met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.00 tot 13.00 uur.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Anderen | 112 alarmeringen Anderen | Goedkoop Tanken in Anderen | Supermarkten in Anderen | Weerbericht Anderen