Politie zoekt getuigen van verkeersongeval A28

donderdag 5 mei 2016

Tynaarlo - De politie kreeg woensdagavond rond 20.30 uur een melding van een ongeval op de A28 waarbij een auto op de kop in de sloot raakte.

De bestuurder, een 54-jarige man uit Arnhem, zat met drie inzittenden in de auto. Hij reed op de A28 richting Groningen en haalde een vrachtauto in. Hij bleef daarna nog links rijden op de A28. Achter hem reed een groene Golf. Deze bestuurder ging hem rechts inhalen, voor hem rijden en trapte vervolgens op de rem. De man uit Arnhem stuurde naar rechts om een aanrijding te voorkomen. Hij raakte de controle over het stuur kwijt en botste tegen een ANWB-bord. De auto kwam op de kop in de sloot terecht. Een inzittende raakte hierbij gewond waarop de traumahelikopter is ingezet. Deze man, een 53-jarige man uit Amsterdam, is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De overige inzittenden zijn een 44-jarige en een 51-jarige man uit Maastricht. Voor zover nu bekend, raakten zij niet gewond. In de groene auto zat een man met een fors postuur, mogelijk 40 jaar oud. Naast hem zat een vrouw die kleiner was. Mogelijk zijn er mensen die getuige zijn geweest van dit voorval en weten wie de bestuurder van de groene auto is. Getuigen van dit voorval worden verzocht zich te melden via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Anderen | 112 alarmeringen Anderen | Goedkoop Tanken in Anderen | Supermarkten in Anderen | Weerbericht Anderen