Inbreker op heterdaad aangehouden

woensdag 17 november 2010

Op de Weierstraat in Assen hield de politie in de nacht van dinsdag op woensdag een 36-jarige man uit Assen aan. De man had kort daarvoor ingebroken in een modezaak aan de Weierspoort. De man wordt in verband gebracht met meerdere recente inbraken in kledingwinkels in Assen.
De verdachte forceerde een deur van de modezaak en ging er daarna met een paar armen vol kleding op de fiets vandoor. N.a.v. recente inbraken in deze winkel had het winkelbedrijf O&K beveiliging uit Emmen ingehuurd. Beveiligers van dit bedrijf waarschuwden direct de politie toen er werd ingebroken. De politie was voorbereid op deze melding en was daarom snel ter plaatse. Agenten zagen de verdachte wegfietsen bij de winkel met de kleding over het stuur. Na een korte achtervolging kon hij worden aangehouden. De man, die geen vaste verblijfplaats in Assen heeft, is ingesloten voor nader onderzoek. Zijn werkwijze komt overeen met die van vergelijkbare inbraken bij kledingwinkels in Assen. Ook het signalement van de dader van een aantal van deze inbraken komt overeen met die van deze verdachte. Al deze inbraken zijn onderdeel van het onderzoek tegen deze verdachte.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Anderen | 112 alarmeringen Anderen | Goedkoop Tanken in Anderen | Supermarkten in Anderen | Weerbericht Anderen