Verdachten vast in onderzoek inbraken Assen-Oost

vrijdag 13 maart 2009

Sinds enige tijd is de politie bezig met een onderzoek naar een serie woninginbraken in de wijk Assen-Oost. Dit onderzoek is momenteel in volle gang. Normaal gesproken geeft de politie tijdens een dergelijk onderzoek geen informatie en gebeurt dit pas nadat het onderzoek grotendeels is afgerond.
Echter, door de serie woninginbraken is er in de wijk de nodige onrust ontstaan. Om die reden wil de politie laten weten dat er in het onderzoek naar de woninginbraken aanhoudingen zijn geweest en dat er verdachten vastzitten. Meer informatie kunnen we nu niet geven. Als mensen informatie hebben voor de politie die kan bijdragen aan het onderzoek, kunnen ze dit melden op telefoon 0900 8844. Mensen die redenen hebben om de informatie anoniem te verstrekken kunnen dit doen via M (Meld Misdaad Anoniem) op telefoon 0800 7000. Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280. De voorlichter is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tot 13.00 uur.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Anderen | 112 alarmeringen Anderen | Goedkoop Tanken in Anderen | Supermarkten in Anderen | Weerbericht Anderen