Politie zoekt getuigen verkeersruzie op N33

vrijdag 8 januari 2016

Rolde - De politie doet onderzoek naar een verkeersruzie op de N33 tussen Gieten en Rolde, waarbij een bestuurder gewond raakte.

Twee bestuurders kregen vrijdagochtend op de N33 onenigheid vermoedelijk over inhaalgedrag, waarna beiden de afslag naar Rolde namen. Op de afrit vielen over en weer klappen tussen beide bestuurders. Een van beide mannen viel hierdoor op het wegdek. Hij is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder (leeftijd en woonplaats nog onbekend) is hierna aangehouden voor zware mishandeling. Hij is naar het politiebureau gebracht voor verhoor. De politie onderzoekt de verkeersruzie, de aanleiding en de rol van beide partijen. De N33 was enige tijd afgesloten voor politie-onderzoek, maar is inmiddels weer vrij gegeven.

De politie zoekt getuigen van de verkeersruzie en wat daaraan voorafging. Mensen die rond 8.30 uur iets bijzonders hebben gezien op de N33 tussen Gieten en Rolde of op de afrit naar Rolde, kunnen contact opnemen met de politie:

-       op telefoonnummer 0900-8844

-       via een melding op politie.nl

-       via een besloten bericht op de Facebookpagina van Politie Assen

-       via een direct message op Twitter aan @PolitieAAenHunze.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Anderen | 112 alarmeringen Anderen | Goedkoop Tanken in Anderen | Supermarkten in Anderen | Weerbericht Anderen