Jongeman bekent veertig fietsdiefstallen

vrijdag 15 januari 2010

In het onderzoek naar de fietsdiefstallen in Assen heeft de politie deze week een 14-jarige jongen uit deze plaats aangehouden. In het onderzoek was de nodige informatie verzameld en hij kwam als een van de verdachten naar voren. Daarmee geconfronteerd bekende de jongeman dat hij in het afgelopen half jaar zo n veertig fietsen in Assen had gestolen.
Een aantal fietsen is terug bij de eigenaar, maar in een groot aantal gevallen hebben de gedupeerden geen aangifte gedaan. Dat maakt het voor de politie extra moeilijk om gestolen fietsen op te sporen en terug te brengen bij de rechtmatige eigenaar. Daarom adviseert de politie om van deze diefstallen altijd aangifte te doen. Dat kan van achter de computer, thuis, via internet. Het kost niet veel tijd en helpt de politie om meer zaken op te lossen. Bestemd voor de media Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280. De voorlichter is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tot 13.00 uur.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Anderen | 112 alarmeringen Anderen | Goedkoop Tanken in Anderen | Supermarkten in Anderen | Weerbericht Anderen